bekliyorum deryami 

kapat
  1. Ben bir balıkçıyım
    Bekliyorum kurumuş denizimin dalgalarını
    Her sesten guzel su şırıltılarını
    Bekliyorum tekrar tutacağım günü balıkları

Ama artık çocuklar bile rast gele demiyor bana
    Herkes deli olduğumu düşünüyor
    Gerçekten öylemiyim acaba?
    Hayır doğru değil bu aslında
    Çünkü ben sadece aşığım deryama
    Deryam beni bırakıp gitsede
    Balıklar benim kadar dayanamayıp
    Ölselerde
    insanlar deli olduğumu düşünselerde
    Dediğim gibi ben bir balıkçıyım
    Ne gecelerime güneş doğar düşünmeden deryamı
    Ne de yüreğime huzur dolar beklemeden
    Deryamı...

(bkz: Oğuz Yirmibeş)
    #1939947 (piri reis, 15.07.2007 17:20 ~ 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

bekliyorum deryami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bekliyorum deryami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bekliyorum deryami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk hakkari den elini cek » timsah yuruyusu » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » tourette sendromu » basortusu yasagini savunan solcu » hakliyiz kazanacagiz » latah » ilana yahav » siklamen » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » destina » ibne dersin kizar da sikersin aldirmaz » ogrencilik gunleri » cem ozer » yaran facebook gruplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dijital fotograf makinesi » psikasteni » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » kiyamet » poison » amsterdam » telefonunu vermeyen sevgili » izani yok » folie hysterique » yatakta cok iyi bir insan olmak » persekusyon » sezgin gezgin » arjen robben » mehmet can » kesif sanrilari