beklerim her gun bu sahillerde 

kapat
  1. bestesi ismail hakkı nebioğlu'na, güftesi rahmi duman'a ait hüzzam bir tsm eseridir. suat sayın'ın sesinden dinlemek insana derin bir of çektirir. beklenen varsa daha da anlamlı hale gelir bu şarkı.

sözleri:
    beklerim her gün, bu sahillerde mahzun böyle ben
    gün batar, kuşlar döner, dönmez o yoldan beklenen
    en nihayet anladım, yokmuş gören hatta bilen
    gün batar kuşlar döner, dönmez bu yoldan beklenen
    #337255 (gonulcelen, 11.06.2006 17:47)

© 2008 - uludağ sözlük

beklerim her gun bu sahillerde başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beklerim her gun bu sahillerde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beklerim her gun bu sahillerde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kugu » ertelenmek » kurtulus » baris kum » ceyhan belediyespor » fix you » ozgurluk ve dayanisma partisi » the new times » kovancilar » ulu chat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci