beklenen sensin 

kapat
  1. emel sayin'in fevkalade terennum ettiği tsm eserimiz:

Senin derdin benim derdin hani beni çok severdin
    Ben ağlarım senin senin yerine yeter ki sen gül gül derdin
    Yine ağlayan ben ağlatan sensin yine özleyen ben özleten
    Sensin dönerim deyip gittin dönmedin yine bekleyen ben
    Beklenen sensin

Gel gör beni ne haldeyim sensiz her gün ölmekteyim
    Kader beni senden ayrı düşürdü
    Bu hayatı sensiz söyle neyleyim
    Yine özleyen ben özleten sensin
    Yine ağlayan ben ağlatan sensin
    Dönerim diyerek gittin dönmedin
    Yine bekleyen ben beklenen sensin
    #2822230 (mulayim, 11.01.2008 13:21 ~ 13:26)
  2. "..gelmeyen de sensin" diye devam edesi cümle.
    #2822314 (freedean, 11.01.2008 13:36)
  3. "biraz da kelsin" diye ayrıntıya girilebilecek cümle.
    #2822316 (Schizofrenne, 11.01.2008 13:37)

© 2008 - uludağ sözlük

beklenen sensin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beklenen sensin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beklenen sensin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim annem dans edemez » henuz cok gencim » sarhosken sevismek » yasar kabaosmanoglu » yumurta kirmayi yemek yapmak sanan kizlar » miyoflament » fatality of fantasy » muzik kanalinda alt yazida aski ilan etmek » george sanders » sirket evliligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci