beklemeye karar vermek 

kapat
  1. kafamızdaki sorunlar halledilemediğinde,yapılacak birşey kalmadığında, umudun tükendiğinde son çaredir beklemeye karar vermek.zaten bekliyorsunuzdur uzun zamandır herşeyin düzelmesini,biraz da böyle bekleyeyim dersiniz.belki herşey eskisi gibi olur,ilk günlerde ki gibi olur,biraz susayım dersiniz.
    halbuki herşey ne de güzel başlamıştı diye düşünürsünüz kendi kendinize.bütün olaylar bir film şeridi gibi geçer gözünüzün önünden.çaresizsinizdir.şimdi arasa,bir sesini duysam,ya da bana eskisi gibi güzel mesajlar yollasa dersiniz.herşey eskisi gibi olsa.bir özür dilese,bir daha olmayacak ben hala seni çok seviyorum dese diye beklersiniz.
    #1414384 (celibon, 15.03.2007 16:10)
  2. bazı bünyeler kabul etmese de yorgunluğun ve tükenmişliğin son basamağıdır. itiraf etmek zordur çünkü kişi kendini güçsüz ya da yenik hissetmekten kaçar. aslında göründüğündende zor bir karardır. umudun da ölüm sahnesi denilebilir bu bekleme sürecine çünkü umudu olan kişide garip bir heyecan ve istek vardır.
    #1414474 (ladybird, 15.03.2007 16:37 ~ 16:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

beklemeye karar vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beklemeye karar vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beklemeye karar vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about beklemeye karar vermek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » testosteron » bmw m serisi » lazanya » hulya avsar » en iyi erkek parfumu » gulduk eglendik zengin kalkisi yapalim » dogmamis bebege mektup » boluculerle kurtleri bir sanan zihniyet » kaso » nip tuck » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » belize » chinese democracy » panora alisveris merkezi » from hell » turk gelenekleri » dunya toplumlarinda evlilik inanislari » kapitalanlagegesellschaft » fenersaray ankarabuyuksehirgucu maci » zbh » iktidarsiz jigolo