bekciler krali 

1. yönetmenliğini osman f sedenin yaptığı 1979 tarihli film.

oyuncu kadrosu:

kemal sunal: Bekçi Şaban Özgüneş
    Semra Türel: Zehra
    Reha Yurdakul: Emniyet Amiri
    Alpay izer: Bakkal
    Yavuz Karakaş: Bakan Vekili
    Kazım Eryüksel:
    Ekrem Dümer: Diploma törenindeki yetkili
    Memduh Ün: Fabrikatör
    Baki Tamer: Belediyenin temizlik işlerinden sorumlu kişisi
    Zeki Sezer: Fabrikatörün adamı
    Ahmet Turgutlu: Manav
    Yaşar Şener: Muhtar
    Hakkı Kıvanç: Polis Memuru
    Şeref Çokşeker: Koyunları ölen kişi
    Mustafa Yavuz: Tüpçü
    Kamer Baba:
    #1429019 (mirmika, 19.03.2007 12:29)
  2. filmden hatırladığım en komik replik:

mahalleden bir kadın tüpçüde doğum yapmak zorunda kalır. doğan bebeği şaban'ın yanına getirirler ve isim koymasını isterler. şaban baya uğraşır:

-tüper; yok beğenmedim.
    -ertüp; yok bu da marka gibi oldu.
    -tüpcan; yok bunu da beğenmedim.
    -buldum; ismail hakki
    #1701904 (aman heri, 29.05.2007 20:41)

© 2008 - uludağ sözlük

bekciler krali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bekciler krali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bekciler krali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nelson mandela » erkan ibis » fenerbahce nin guiza yi transfer etmesi » sarmasiga tutunup yukari cikmak » the dukes of hazzard » devon hardin » judgement » otobus firmalari » murathan mungan » istanbul zirvesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci