bekci duduguyle sevisen ciftleri korkutmak 

kapat
  1. ilkokul efsanelerinden. bazen it gibi koşmaya neden olabildiği gibi, çoğunlukla deli gibi gülmeyi sağlar. endorfin krizine sokar.

yapılışı çok basittir. beden öğretmeninden aşırılan düdükle yavukluların gittiği park vb yerler basılır. çalıların arkasından düşük çalınır. eğer benim gibi gökdere'nin üstünde olup alttakilere taş atan şanslı kesimdenseniz küfür bile edebilirsiniz.

on yaşından büyüklerin denemesi tehlikeli ve yasaktır.
    #3246248 (bashar2, 08.04.2008 18:10)
  2. durumu anlayan sevişen çiftler tarafından kovalanmayla sonuçlanacak çılgınlık.
    #3781493 (arabaciarabayatasget, 07.08.2008 00:11)
  3. bekçi düdüğüyle sevişmelerinden dolayı, bu sapık çifti korkutmak caizdir. başlık öyle bişey anlatmış ki, sanki düdük karıya çakıyo, adam da karının ağzına vermiş. düdüklü grup seks lan bu.
    #3781553 (piyade cavus, 07.08.2008 00:22)

© 2008 - uludağ sözlük

bekci duduguyle sevisen ciftleri korkutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bekci duduguyle sevisen ciftleri korkutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bekci duduguyle sevisen ciftleri korkutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siyah kan » basliklari alt alta okumak » robert enke » ucuk » lupelius » acz ve fakr » 1980 lerde israil icin bir strateji » axxo » threads » adoption » fatih tekke ve batuhan karadeniz » dindarlara kin gutmek » physiologic autogynephilia » gece vakti disarda gezen kiz » the four horsemen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rambo » tugce becerikli » radyo limon » fee fi fo » leave a comment » karsiyaka » bir turk olarak kurtlere soruyorum » when the walls go down » transseksuel guzellik yarismasi » red label » aczimendi » cocukken garip buyudukce oturan isimler » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » galatasaray » aleksi