bekarliga veda partisi kastamonu mitingi 

kapat

1. bekarlığa veda partisi kastamonu milletvekili adayı sadik 2 dost 1 hayat 1 olum liderliğinde gerçekleşen mitingdir..

milletvekili adayımız sadik 2 dost 1 hayat 1 olum miting alanına helikopterle iniş yapmasından sonra miting alanında büyük bir izdaham yaşanmışdır..sadik bey ilk olarak kondom dağıtmıştır..ayrıca genel vaadleri sadik beyin şunlardır..

-her eve mutlaka yataştan yatak odası takımı.
    -genel başkanımızın dediği gibi tek taş 1 ytl.
    -her mahalleye tribleks *.
    -her bekara kovaladığı her kız için, sıkıntı çekmesin diye 5 ytl.

miting sonunda kapanış konulması olarak sadik bey herkese bol hatunlu günler diyerekten bir espri patlatmıştır..
    #1905929 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 11.07.2007 01:53)
  2. ayrıca biz iktidar olursak sizde olacaksınız diye genç ihtiyarları sevinç çığlıkları attıran mitingdir..
    (bkz: genç ihtiyar)
    #1905972 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 11.07.2007 01:58)
  3. kastamonu halkının yüzde doksan katılımıyla gerçekleşen ve bekarlığa veda partisi kastamonu milletvekili adayı sadik 2 dost 1 hayat 1 olum ün gövde gösterisi yaptığı mitingdir...
    #1905980 (gonul diyorum akil diyorlar, 11.07.2007 01:59)
  4. organizma,balbassar,yaramaz adlı yazarların katılmasıyla şenlenmesi olası bir miting.
    #1905990 (balta, 11.07.2007 02:01 ~ 10:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bekarliga veda partisi kastamonu mitingi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bekarliga veda partisi kastamonu mitingi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bekarliga veda partisi kastamonu mitingi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bekarliga veda partisi kastamonu mitingi. Copyrights of the articles are belong to their authors.