bekarliga veda partisi jupiter mitingi 

kapat
  1. ilerde böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemeyen partililerin alın dünyanızı sokun bitarafınıza diyerek jüpitere gidip orada başlayacakları beyaz bir sayfa kadar temiz bir hayat öncesi yapacakları mitingdir. mitinge dünyanın pek çok yerinden uzay servisleri kalkacaktır. kalk gidelim karagözüm bıy bıy bıy...
    #1899500 (kurtalanekspress, 10.07.2007 13:13)
  2. evrenin hakimiyetini isteyen kurtulus hareketin mitingidir.
    #1899520 (imitasyon, 10.07.2007 13:17)
  3. nasanın el atmasıyla diplomatik bir krize neden olmaya başladı komutanım. pekala o zaman derhal harekete geçilmeli. 8 tane uzay gemisi kaldıracaz. ilk 3 gemiyi ben komuta edecem geri kalan 5 taneyi de hayri obus komuta edecek. eğer nasa yolda karşımıza çıkarsa polat ve adamlarına çuval verip duruma el koymalarını emredin. peki komutanım. rahat. hazırol. karagözüm dikkkaaaatttt. uygun adım. yallah tazyik.
    #1900553 (kurtalanekspress, 10.07.2007 15:20)
  4. uzak doğudan getirilen robot; bekir vehbi pung* tarafından verilecek mitingdir. bütün evren halkı davetlidir.
    #1900576 (hataliysam ara, 10.07.2007 15:23)
  5. rakip partilerin "bindirilmiş kıtalar" şeklinde yorumlaması muhtemel fakat bvp lilerin hep destek tam destek anlayışıyla katılıcagı mitingdir.
    #1950328 (naroleybus, 17.07.2007 02:10)

© 2008 - uludağ sözlük

bekarliga veda partisi jupiter mitingi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bekarliga veda partisi jupiter mitingi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bekarliga veda partisi jupiter mitingi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tek sarki ile ozdeslestirilen gruplar » lomonosov universitesi » iranli mollalarin ardindaki guc » marcos antonio senna da silva » cix mekanda ayran icmek » zeytinli rock festivali » etc » iran » ceren isimli kizlarin esmer olmasi » yalnizligin paylasildigi anlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games