bej 

kapat
  1. sarıya çalan gri renk.

Bej renginin
    hex değeri "#F5F5DC",
    RGB değeri "245, 245, 220",
    CMYK değeri "0, 0, 10, 4" dür.
    #144794 (july4th, 02.04.2006 14:19)
  2. en baba otomobile bile 'sanayi sitesi üretimi' görünümü katma gibi bir yetiye sahip renk.
    #892627 (cryptic, 22.11.2006 01:54)

© 2008 - uludağ sözlük

bej başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bej ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bej nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cimbom » gergeften pota yapip basketbol oynamak » barlar sokagi » rock your body » avanak kuzenler » kralim tabii disko krali » hezeyan » sozlukteki pkk lilar » puerperal psikozu » neyzen tevfik » herpetofobi » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » bir turk olarak kurtlere soruyorum » barack obama » puberte » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » logore » herry » vladimir askenazi » erotomanik sanrilar » sizoid kisilik » ats2 » luxury boutique hotel » kuaforlerden nefret etmek icin nedenler » red right hand » vudu » hakan celik » hatunbank » istanbul a donmek » metal faust