begenmem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni begenmez

© 2008 - uludağ sözlük

begenmem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. begenmem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu begenmem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jimmy carter » bir sehri sevmek » yom kippur » erkek delisi » turkiye de futbolcu olmak » ilkokulun vazgecilmezleri » animal farm » karl heinz feldkamp » boyoz » kuresel isinmanin yararlari » teknik direktor kiyimi » you don t mess with the zohan » pro lisans » asante » kizlik zari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » if we don t end war war will end us » canima kadar » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » 50 cent » alonso solis » izlandanin satiliga cikmasi » misssunshine » vanity is definitely my favourite sin » deniz feneri dernegi davasi » super mario bolum sonu bayragi » boliviano » edwin boekamp » sen yoksun diye » nina s tragedies » kaynana semra