begenmedigi yazarin nick altina yazan kimse 

kapat
  1. dur dur ben bunu biliyorum.

- artık umrumda değilsin bülent.
    + çok da şeyimde
    - dönsen de affetmeyeceğim seni.
    + uza kızım
    - herşey bitti anlıyor musun?
    + bittiyse git.

böyle bişeydir işte. çok kötü yazıyorsun der, ama nick altına yazı yazar. madem bi derdin var özel mesaj yoluyla paylaş dersin, ses çıkmaz, üst köşede loading yazar.

hadi onu geçtim dikkat çekmeye çalışıyorsun der, o zaman aklını kullan yazmasana dersin, loading yazısını görünce hatırlar, söylemekten vazgeçersin.

ilginç biridir vesselam, kanımca asıl söylemeye çalıştığı, ben sıralı cümle kuramıyorum ama nickimi sol tarafta görmek istiyorumdur.

o değil de madem üslubumu beğenmiyorsun neden üşenmeyip bütün entryleri tek tek açıp eksilemekle uğraşıyorsun. yaramaz çocuk seni.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 18:29 ~ 18:31)
  2. (bkz: loading yazısının dolmasını beklemek)**
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 18:48)
  3. elestirinin kendine de dokundugunu fark edemeyen kisilerin elestirdigi kimse. begenmedigi yazarin nick altina yazanlari elestirmek, bu olayi sacma bulmak normal olabilir. lakin, eski ve gercek nickiyle/kisiligiyle insanlara soyleyemedigi seyleri, yeni ve olay cikartici bir nickle, bir zamanlar kendisiyle bir seyler paylasmis insanlarin nick altina kusan kisiler elestirince boyle kimseleri, komik oluyor. garip kaciyor. ironik duruyor.

"sen de o yazarlarin begenmedigin yonlerini nick altindan soyluyorsun, ozel mesaj ne gune duruyor" demezler mi adama? derler. ben derim.
    (KoPuSh, 08.05.2008 18:54 ~ 18:58)
  4. beğenmediği yazarın altına da yatar.
    zira bir biskrem nedir ki?
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 18:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» celesat i ati » volkan arslan » hz muhammed in cinsel hayati » yaran tezahuratlar » takim elbise giyen erkek cocugu » ali sami yen e getirilen aslan » kocaeli » fatih terim » libre » intihar » entry fakiri » aci oje » coktandir » kola kutusunu sallayarak yoklayan garson » guzel yuzlu kadinlarin gogussuz olma sorunsali » jose mourinho » sakarya universitesi » tenzip buyurmak » tamally maak » pembe boklu kizlardan beklenmeyen hareket gelmesi » yurdum abazanlari » mahalle kedisi » jurgen vogen » sevisirken iki eli birakmak » montajelemani » vezirkopru nun tarihi eserleri » tup » imhotep » holy roller a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa