begeni ile izliyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. begeni
  2. metallica parcasi begeni kriterleri
  3. bir begeni olcusu olarak sicarken dusunememek
  4. uslanmaz cocuk tavirlariyla begeni toplamak
  5. severek izliyoruz
  6. ailecek izliyoruz
  7. ibretle izliyoruz
  8. simdi vtr mizi izliyoruz
  9. ailecek kufrederek izliyoruz
  10. ailecek kusarak izliyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

begeni ile izliyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. begeni ile izliyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu begeni ile izliyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1905 » negativizm » page down » 6 ayda bir arayan sevgili » otomatizm » papyon takmak tatara zulumdur » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » sanal acun » kimiz » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » kazakistan milli futbol takimi » eqin » isten eve donmus baba davranislari » uzun ince bir yol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » chem 7 » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » epilepsi ile orgazm » banco de gaia » bizimkiler » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » alkollu sozlukte takilmak » gozyaslarimizi bitti mi sandin » kalafat » asagi saksonya » carry on wayward son » grimas » birisi beni surekli artiliyor sanki » uyakli cagrisim » genelevde hersey dahil uygulamasi