begendim diyelim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben boku begendim bok beni begenmiyor
  2. entryni cok begendim diye mesaj atan tacizci yazar
  3. diyelim ki
  4. hu diyelim done done
  5. iyi diyelim iyi olsun
  6. iyi diyelim iyi olalim
  7. hazirlandin diyelim
  8. 69 miyon 999 bin 999 diyelim ben izlemiyorum
  9. gote got diyelim kampanyasi
  10. moderatorlere huseyin diyelim kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

begendim diyelim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. begendim diyelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu begendim diyelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» derse girip herkes icin not tutan altin kalpli kiz » akitma » 9 agustos 2008 flashbacks party at balans brau » recep tayyip erdogan » kokulu silgi » x men de cyclops a yapilan ayrimcilik » mevlana tayyibi gorse gelme derdi » istihbarat » anasinin nikahini isteyen isverenler » cennette recep tayyip erdogan la karsilasmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci