before the devil knows you re dead 

kapat
  1. Sidney Lumet'in 2007 yılı çıkışlı Ethan Hawke ve Albert Finney'nin başrolünde oynadığı Crime, Drama ve Thriller tarzı film. Oldukça başarılı yapılmış. Lumet zaten arada iyi işler yapıyor. ayrıca bkz:
    http://www.imdb.com/title/tt0292963/
    #3484798 (barutyiyici, 02.06.2008 22:12)
  2. anne ve babasının işlettiği mücevher dükkanını soymaya kalkışan ancak bunu eline yüzüne bulaştıran iki kardeşin, soygun sonrası sarpa saran işlerini anlatan zevksiz film. flashbacklerle izleyicide merak uyandırmaya çalışılsa da son derece gereksiz dönüşler olmuş bunlar. hatta filmin gidişatını zerre kadar etkilemiyor. olsa da olur, olmasa da tadında çoğu. film sonlarına doğru biraz kurtarır gibi olacakken b.ktan bir yerde biterek ''ulan boşuna zaman geçirdim'' dedirtecek cinsten bir film olduğunu anlıyorsunuz. zaten konunun sıradanlığı filmin en başlarında bu filmden bir yol olmayacağını gösteriyordu.
    imdb'nin 7,4 lük puanı da kesinlikle yanıltıcı, kanmayınız efendim.
    #4217961 (alonejuveline, 12.11.2008 00:37)
  3. filmin psikanaliz çerçevesinden analizi için: http://www.isteksiz.com/s...e-devil-knows-youre-dead/
    #4308128 (sybian cemil, 02.12.2008 10:12)
  4. bir ara şanslı slevin tadı da veren, 7,4 ü hak eden, bir çırpıda çöpe atılmayı hak etmeyen, geri dönüşleri belli bir amaca hizmet eden bir kaybedenler kulübü hikayesi.
    #4349125 (leblebi tozunun hastasiydim, 12.12.2008 10:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

before the devil knows you re dead başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. before the devil knows you re dead ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu before the devil knows you re dead nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about before the devil knows you re dead. Copyrights of the articles are belong to their authors.