beer frame 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. to beer or not to beer
  2. must have a beer
  3. beer bad
  4. beer
  5. more beer
  6. wish you were beer
  7. sex and beer
  8. t beer
  9. two beer or not two beer
  10. t beer lemon

© 2008 - uludağ sözlük

beer frame başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» converse » abbas » portakal cicegi suyu » kuyruk sokumu » yalniz goz koprusu » seri halde arti oy veren melek » ilk 11 i tamamen degistirmek » asiri eksi oylama sonucu caylak yapilmak » by pass » okula luks arabalariyla gelen ogrenciler » turkiye de siyaset » bertug cemil » moderator yalayicisi » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » uzun boyun avantajlari » aysun kayaci » wladimir klitschko » ocalanin soylemi bizim soylemimizdir » nalet olsun icimizdeki seri eksi oy veren ibneye » velcade » touch me » geleneksel youtube a erisim yasagi » hemoroid » en nazik kufurler » beyaz zenci » avrupa yakasi » tiroit bezi » icerik yonetim sistemi » last fm » kulfet » gulluoglu » abondane olmak » ayara baglamak » erkeklerin g noktasi » svend aagesen » sigarayi birakip parasiyla tatile gitmek » multiple myeloma » var misin yok musun nursel » nevada » inan cetin » birgarip » rakimalboga » ispazmoz » erke donergec » bmw 630i » devletin parasiyla devletin malini satin almak » doktor faustus » emre aydin » abaza hasan pasa » kot a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa