bedava lig tv 

kapat
  1. sopcast programını internetten herhangi bir download sitesinden indirilir. daha sonra program kurulur. program açılır otomatik giriş yapılır ve kanallar listesine girilir.
    --spoiler--
    http://myp2p.eu/
    --spoiler--

yukardaki adresten hangi spor dalından hangi müsabakayı izlemek istediğinizi seçeceksiniz sonra izlemek istediğiniz müsabakanın karşısında excel şeklinde bir görüntü ve play yazısını göreceksiniz sopcast bölümün altındaki playlar bizim kanallarımız oluyor yani sopcast sayesinde izleyebileceğimiz kanallar play tıkladıktan sonra tezahurat başlasın...

(bkz: repleri görelim)
    (bkz: teraziyi unutma)*

--spoiler--
    http://download.sopcast.com/download/SopCast.zip
    --spoiler--
    #2205550 (annemyazarolgeldedi, 26.08.2007 22:55 ~ 23:56)
  2. fazla yayılmaması gereken bilgi.
    #2205576 (bozkiraslani, 26.08.2007 22:59)
  3. gözümüze girmesin bedavasıdır.
    #2205589 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 26.08.2007 23:00)
  4. kotalı internet kullandığımdan ve hatta ayın sonları olmasından mütevellit kullanamadığım hede..

o değil de, böle çok yazmayın lan.. kapanır mapanır sora, bi dahaki aya izleyemeyiz bak..
    #2205633 (don santino corleone, 26.08.2007 23:07)
  5. lig maçları neyse de üç büyüklerin avrupa maçları tadından izlenmez eğer mümkünse.
    #2205668 (bozkiraslani, 26.08.2007 23:11)
  6. tüm sezon sağlıklı devam etmesi halinde hayata daha pozitif bakmamızı sağlayacaktır.
    #2205962 (hbk, 26.08.2007 23:50)
  7. sağlıklı çalıştırılamamaktadır. azcık ucundan da olsa gs maçı kesik kesik izlenebilmiştir.
    #2205992 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 26.08.2007 23:54)
  8. program AVG tarafından virüslü olduğu gerekçesiyle açılamamaktadır.
    #2206078 (dokuzhanim, 27.08.2007 00:05)
  9. bugün ilk kez sağlıklı çalışabilmektedir. yüklenen programı firefox nedense tanımamakta, siteye girince "yüklememişsin" diye uyarı vermektedir. ie ile kötü görüntü kalitesi fakat yüksek buffering ile çalışmıştır.
    #2206090 (hadiii, 27.08.2007 00:07)
  10. (bkz: freecardsharing blogspot com)

* en tirbüşon* halimle size şşşt diyorum. sessiz olun.
    edit: lig tv yetkilisi galiba yazar sözlükte. ben bunu anladım. evet.
    #3355500 (zitadam, 04.05.2008 14:18 ~ 15:11)

© 2008 - uludağ sözlük

bedava lig tv başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bedava lig tv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bedava lig tv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadin » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » kolada gecesi yaratiklari » nymburk » benim hemen evlenmem lazim baba » altizlara verilebilecek isimler » yaprak dokumu » o degil de bi ulu chat vardi noldu ona » basimi ortuyorum beynimi degil » grief » second life » giranta » sarhos diyaloglari » hipermnezi » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unutulan yillar » serefsiz diferansiyel denklemler » x e koyayim sana bir sey olmasin » hozat » erotomanik sanrilar » antidepresan » che » sebahat tuncel » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » tasima turklerle degirmen donmez » tech 21 » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » mfo » autumnblaze » mayfair