beckham in yemek artiklarinin satisa sunulmasi 

kapat
  1. iNGiLiZ futbolcu David Beckham'ın geçen hafta ziyaret ettiği Yeni Zelanda'da yemek yediği çatal, bıçak ve yemek artıkları açık artırmaya çıkarıldı. Yeni Zelanda merkezli "Trade Me" (sat beni) adlı internet sitesinde açık artırmaya çıkarılan eşyalar arasında, Beckham'ın yemek yediği bir restoranda yarım bıraktığı öne sürülen bir mısır koçanı, neredeyse boş bir Coca-Cola şişesi ve yere düşürdüğü bir patates kızartması bulunuyor. Futbolcunun restoranda kullandığı tabak, çatal ve bıçak da internet üzerinden satılıyor.

http://www.sporsitesi.net/news_detail.php?id=143850

hayranlık boyutunun artık inanılmaz bir hale geldiğine en büyük kanıt olan haber.
    #2668343 (imper, 06.12.2007 11:36)
  2. "arap yağı bol bulunca....." sözünü hatırlatan eylemdir.
    #2668348 (avsallar, 06.12.2007 11:39)
  3. (bkz: rocco nun tasaklarinin acik artirmaya cikmasi)
    #2668387 (mulayim, 06.12.2007 11:58)
  4. köpekler için iyi bir fırsattır. biraz soğumuş et, 1-2 sebze parçası, süper.
    #2668395 (double cross, 06.12.2007 12:01)
  5. satan kişilerin alan şahıslara 'sizin ben ananızı skiimm' dediği ve ya diyeceği olay...
    #2668424 (zack, 06.12.2007 12:10)
  6. uçağa atlayıp yeni zelanda'ya gidesim geldi şu an. o artığı alan adamı şahsen tanımak istiyorum. yarım yamalak ingilizcemle 'aga nedir senin sorunun' diye sormak istiyorum. gücüm yeterse de dövmek istiyorum, açık konuşayım. hay bekım'ın çatalı girsin gotüne demek istiyorum...
    #2668507 (nikim yok benim, 06.12.2007 12:36)

© 2008 - uludağ sözlük

beckham in yemek artiklarinin satisa sunulmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beckham in yemek artiklarinin satisa sunulmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beckham in yemek artiklarinin satisa sunulmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yemekten kil cikmasi » yaran olaylar » turbanla yogurt mayalamak » wisla krakow » uludag universitesi 2009 bahar senlikleri » marc salyers » sirat koprusunde hiz yapmak istemek » mustafa kutlu » utu » tortikollis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci