because you left 

kapat
  1. dünya üzerinde önemli bir insan topluluğunun takipçisi, hayranı, müptelası, hastası olduğu lost dizisinin çok uzun bir aradan sonra başlayacak olan beşinci sezonunun birinci bölümünün ismidir. yayın tarihi 21 ocak 2009 olarak belirlenmiştir. heyecanla beklenmektedir.
    #4281907 (martyr, 26.11.2008 02:46)
  2. merakla beklediğimiz lost 5x01. *
    #4312874 (xerion, 03.12.2008 16:46)
  3. merakla beklenilen lost 5*01

--spoiler--
    Lost 5.sezon ilk bölümü eleştirmenlere gönderildi. işte 5.sezonun ilk iki saatinden notlar:

*5.sezon (yine) bir uyanışla ve bir pikapla başlıyor.

*Dizi artık bir bölüm boyunca bir karaktere bağlı kalmadan, karakterler arasında ve zamanda (ileri geri) daha bağımsız devam ediyor.

*ilk iki saat boyunca görmeyeceğimiz karakterler: Jacob, Christian, Charlie, Claire, Boone, Shannon, Michael, Walt .

*ilk iki saat boyunca en ilgi çekici olaylar adada yaşanıyor. ilk saat şaşırtıcı ve hikaye bütün açılardan saldırganca ilerletiliyor. ikinci saat Oceanic altılısının adaya daha erken dönmesinin engelleri üzerine odaklanmış.

*ikinci saatin en ilginç kısmı, Ben’ in Jack’ ten bavulunu toplamasını isterken, söylediği bazı şeyler.

*Geçmiş sezonlardan bazı yüzler, beklenmedik anlarda görünüyor.

*ikinci sezondan beri söz edilen ama tam olarak tanıtılmamış bir karakter ilk iki saat boyunca akılda kalıcı bir rol oynayacak.
    --spoiler--
    #4485396 (xerion, 07.01.2009 19:51)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

because you left başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. because you left ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu because you left nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about because you left. Copyrights of the articles are belong to their authors.