beam me up 

kapat
  1. "ışınla beni" anlamına gelen ingilizce kelime öbeği.
    #892215 (kasimpasa canavari, 22.11.2006 00:19)
  2. bir türk ün olmaz makine soguk diye cevap vereceği cümle.

(bkz: cmylmz)
    #892218 (kutupsal form, 22.11.2006 00:21)

© 2008 - uludağ sözlük

beam me up başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beam me up ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beam me up nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alisamadim » beyin » comorbidity » venus pastanesi » solculari taniyinca sagci olmak » samsung d880 » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » aleksimiti » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » seks icin alternatif tabirler » cunku esegin zikinden dolayi » ali surmeli » derealizasyon » sacmalamada sinir tanimamak » adoption » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » erdem yener » nasyonal sosyalizm » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » michael paget » zehir » sozlukteki sabetayistler » depreciation » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » fatih terim » bacak agrisi » dec muzik » karateci kiz » alkollu halde araba kullanmak » beyaz show