be kind rewind 

kapat
  1. bir michel gondry filmi. 2008 berlinale'in kapanış filmi oluşu ilgimi çekti ve komedi filmi olduğunu öğrenince küçük bir şok geçirdim. ardından oyunculara bakınca artçı sarsıntılar yaşadım. 21 mart'ta vizyona gireceğini öğrenince rahatladım.

edit: zamanında imdb'de türkiye vizyon tarihi 21 mart görünüyordu lakin istanbul film festivali filmin gala hakkını satın almınca vizyona girişi gecikmişti. yanlış olmasın..
    #2986465 (vakur, 11.02.2008 06:52 ~ 26.05.2008 13:52)
  2. oyuncuların arasında jack black ve danny glover'ın olduğu film. video kaset dükkanında çalışan jack'ın kasetleri silebilme gücü vardır, silinen kasetlerdeki filmleri kendileri çekerler bunu konu ediyor film. *
    #3377677 (taharetmuslugu, 10.05.2008 00:28)

© 2008 - uludağ sözlük

be kind rewind başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. be kind rewind ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu be kind rewind nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siksalak » sevebilme ihtimali » saygi ozturk » ceyda baksbaniogullari » tasinabilir bir aygittan oturum acan solcu » iyipekimadem » yk » bu devirde hala deniz gezmis in adini agzina almak » kurt sorunu yok kurt istilasi var » abbas guclu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games