bbc kids 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. scary kids scaring kids
  2. do it for the kids
  3. fox kids
  4. kids
  5. the kids
  6. the get up kids
  7. little kids
  8. kids passport
  9. the kids from room 402
  10. bucuruk kids

© 2008 - uludağ sözlük

bbc kids başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bbc kids ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bbc kids nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliye cicek almak » verbijerasyon » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » scurtel » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » sagcilari taniyinca solcu olmak » efsane komutan » arama motoru » hortlak » seninki kac santim » firedod » entheogenic » grandiyotize » amacsiz kalmak » oligofreni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » bu iste bizim borumuz oter » matruska gibisin » prozopagnozi » ben ve yalnizlik » stevemcqueen » ganser sendromu » 12 ekim » yaran cep telefonu mesajlari » 0 km kadin » hospitalizm » afro sacli tatar » penis bankasi » metalheadtr com » nazareth