bazi seylerin kiymetini bilmek gerek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kiymetini bilmek
  2. kadinin kiymetini bilmek
  3. bir seye sahipken kiymetini bilmek
  4. bazi seylerin adini koymanin zamani geldi
  5. gitmesini bilmek gerek
  6. vazgecmeyi bilmek gerek
  7. bazi yazarlarin igrenc oldugunu bilmek
  8. bahcelerde kereviz gel bana bazi bazi
  9. ara sira bazi bazi
  10. kiymetini bilmemek

© 2008 - uludağ sözlük

bazi seylerin kiymetini bilmek gerek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bazi seylerin kiymetini bilmek gerek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bazi seylerin kiymetini bilmek gerek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizilmaske » tanrinin yoklugu » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » bir gun herkes teletabi olacak » cok eski sevgilinin aramasi » kullenen ask » yanlis anlasilmis sarki sozleri » isik ver bana » selena vs kurtlar vadisi » hazreti muhammed » bakireler ulkesi » martti ahtisaari » berkoz egemen » imkb » ogrenci evi lezzetleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ebay » ask susar » sinirlenmek » olmek istememek ama olememek » kuzgun » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » bir memenin ardindan » harvey nichols » avcilar universitesi » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » pkk nin silah birakip teslim olmasi » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » moderator bizim siparis nerde kaldi » kaan altan » omer hayyam