bazen ise yariyorlar ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bazen huzun bazen senlik bazen konya bazen pendik
  2. bazen kisa bazen uzun entry yazan yazarlar dernegi
  3. seksin bazen anlamsiz bazen hayatin anlami olmasi
  4. hayat bazen erken bosalmadir bazen de gec kalmak
  5. bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen
  6. bazen nese bazen keder
  7. bazen
  8. bazen dusunuyorum da
  9. hayat bazen
  10. gulmek bazen

© 2008 - uludağ sözlük

bazen ise yariyorlar ama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bazen ise yariyorlar ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bazen ise yariyorlar ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » dance party » saclari kazitmak » jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » iyi muz » eccalimre » hasan sas » leonardo de deus santos » abdullah gul » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » allah belani versin pkk » seyyar pilavci » vefat ilani » private emotion » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wannsee konferansi » thomas alva edison » senden elektrik alamiyorum » everybody hurts » inci kerestecioglu » bursaspor taraftari » topu topu 6 mac yaptik kac puan alabilirdik ki » yumatu » umit aktan » rolex » matrixxx » sekte » akilli fisler » trabzonspor » hazreti ebubekir