bazen holigan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bazen huzun bazen senlik bazen konya bazen pendik
  2. bazen kisa bazen uzun entry yazan yazarlar dernegi
  3. seksin bazen anlamsiz bazen hayatin anlami olmasi
  4. hayat bazen erken bosalmadir bazen de gec kalmak
  5. bazen nese bazen keder
  6. bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen
  7. son holigan
  8. holigan
  9. holigan yazar
  10. holigan sirin

© 2008 - uludağ sözlük

bazen holigan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bazen holigan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bazen holigan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» victoria » medine nin mucevheri » ab grubu izleyici » kaydirock com » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » tas » wilbur smith » yaran diyaloglar » tnt » id » sevgiliyle beraber sicmaya calismak » bininci dunya savasi » bulvar gazetesi » kurtlar vadisi pusu » blue angels » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » carmageddon apocalypse now » unlu birine benzemek » kimiz icer ata binerlerdi » muthis ozetlemis » ultraslan » olmeden okunmasi gereken kitaplar » skolastik dusunce » nymburk » volkswagen scirocco » kopyala yapistir yazarligi » serhan acar » fasist » memati bas kafamiza sik » engin ceber