bazen daha fazla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bazen sorular cevaplardan daha fazla etkilidir
  2. yanlizlik bazen ilactir ama fazla alinmamali
  3. bazen karanlikta daha cok sey goruruz
  4. bazen her seyi bilmemek daha iyidir
  5. hayallerin bazen hayalken daha guzel olmasi
  6. daha fazla
  7. daha fazla calismalisin
  8. daha fazla demokrasi
  9. bir iki uc daha fazla vietnam
  10. daha fazla bakamayacagim

© 2008 - uludağ sözlük

bazen daha fazla başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bazen daha fazla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bazen daha fazla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 0 alacagim diye aglayip 95 alan kiz » cok kastim 29 karakter rumuza » sagdan soldan estarabim » ihtimal » oluye ates etmek » sahneye masa koymak » kurtlar vadisi ni asagilayan komunist zihniyet » yaran tezahuratlar » sogurme » yumurtanin fircalanmams tarafi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games