bayramda aksaray da kavurma yiyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bayramda aksaray da kavurma yiyoruz zirvesi
  2. himalayalar da coban kavurma yiyoruz zirvesi
  3. kavurma
  4. sac kavurma
  5. et kavurma
  6. tursu kavurma
  7. yaprak kavurma
  8. yogurtlu kavurma
  9. coban kavurma
  10. moderasyon uyuma yazarlara kavurma

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cemetery gates » gulben ergen le surpriz » yengec dansi » iletisimin i sinden anlamayan mezun ogrenciler » 9 yasindaki kiza turban taktiran zihniyet » ikinci olmak » pinarbasi nin tarihi eserleri » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » tokat in tarihi eserleri » nigde » muhasebe » grand theft auto san andreas » avrupa yakasi dursun » uc maymun » rapidshare happy hours » elbistan in tarihi eserleri » istah » anket degildir » dugunlerdeki gelin damat masasi » indiragandi » aramaya siddetle iman etmek » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » warum diyor » i shall lead you shall follow » ilker basbug » 17 agustos 1999 » ogretmene hojam diyen ogrenci » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » kahramanmaras in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa