bayrak actigi icin linc edilen genc 


kapat
  1. bitlis'in güroymak ilçesinde dtp'nin mitingi sırasında bir genç 'kahrolsun pkk' dediği ve türk bayrağı açtığı için linç edilmeye çalışılmış. ben burada türkiye'de türk bayrağı açmayıp da ne açacaktı? ya da türkiye birliğine çomak sokmaya çalışan terör örgütünü eleştirmekten daha doğal ne var? demeyeceğim..
    buldukları her yerde özgürlük hakkında konuşanlar, insanlar hür olup istediklerini söylemelidir diyen bir partinin yandaşları yapıyor. sonuçta o vatandaş da özgür değil mi? kendi fikrini söyleme hakkına sahip değil mi? dertlerinin özgürlük felan olmadığı bir kere daha anlaşılmış oldu.
    #4313385 (ebegume cici, 03.12.2008 19:41)
  2. bazı deliler tarafından deli olduğu iddia edilen, orda ki sürüden daha zeki olan gençtir.

    türkiye cumhuriyeti sınırlarında ilelebet dalganacak olan bayrağı açmıştır.
    #4313398 (iktidarsiz jigolo, 03.12.2008 19:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bayrak actigi icin linc edilen genc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bayrak actigi icin linc edilen genc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bayrak actigi icin linc edilen genc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bayrak actigi icin linc edilen genc. Copyrights of the articles are belong to their authors.