baykal in chp nin tek parti zihniyetini elestirisi 

kapat

1. dünya tersine mi dönmeye başladı ya da saksı filan mı düştü diye hayretle karşılanandır. buyrun okuyun:

cumhuriyet döneminde, atatürk bulvarı ndan kılık kıyafeti müsait olmayan insanları geçirmiyorlardı. poturlu, şalvarlı bir takım insanlar öyle ankara ya gelip bulvara giremiyordu. tek parti zihniyeti oydu! "kıyafetini düzelt, öyle geç" diyorlardı. biz bir siyasi partiyiz. yani bir kıyafet tüzüğü mü ilan edeceğiz? türkiye deki genel yasaların ötesinde insanları kılık kıyafetine göre yeniden tasnif mi edeceğiz? kıyafeti, devlete meydan okuyor diye algılamak bir saplantının sonucudur. türkiye yi zaten bölmüşler, bir de biz mi böleceğiz? kıyafetle siyaset arasındaki ilişkiyi bire bir tutmak doğru değildir. "neden böyle yaptınız" diyorlar. alacağım kardeşim alacağım! bir tek kişi olsa bile, senin ona haksızlık yapmana izin vermeyeceğim.

şaşırmayın; yukarıdaki sözler rte ye değil deniz baykal a ait.

http://www.hurriyet.com.tr
    #4311934 (imhotep, 03.12.2008 09:58 ~ 09:59)
  2. özeleştiridir, doğrudur.
    #4311936 (montajelemani, 03.12.2008 10:00)
  3. (bkz: önce kendinden başla)
    #4311942 (holysin, 03.12.2008 10:02)
  4. daha dur daha neler duyacaksınızın habercisi açıklamanın başlangıcıdır. geçen yıl 411 el kaosa kalkti diyen ülkenin amiral gazetesinin genel yayın yönetmeni de çarşaflı resmini yayınlayıp ışte anadolu bu demesine ne demeli. insanlar ya bir yılda böyle keskin dönüşler yapabiliyor ve ya siyasetten ve seytandan allah a sığınırim
    #4311961 (mutahhara, 03.12.2008 10:13)
  5. rte "değiştim ve geliştim" deyince, beyninde 100 watt'lık ampuller yanıp sönen zevatın, anlamlandıramadıgı açıklama. oluyor öyle...
    #4311965 (montajelemani, 03.12.2008 10:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

baykal in chp nin tek parti zihniyetini elestirisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baykal in chp nin tek parti zihniyetini elestirisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baykal in chp nin tek parti zihniyetini elestirisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baykal in chp nin tek parti zihniyetini elestirisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.