bayilma numarasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bayilma
  2. toplu bayilma eylemi
  3. kizlarin sawyer a bayilma sebepleri
  4. ec numarasi
  5. icq numarasi
  6. wwatandaslik numarasi
  7. kor numarasi yapmak
  8. telefon numarasi
  9. turkiye nin bir numarasi
  10. entry numarasi

© 2008 - uludağ sözlük

bayilma numarasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bayilma numarasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bayilma numarasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nesquik » ask » silmekten asinan burun » yemek yemenin ilkellik olmasi » star ana haber » turk olarak gorevim askerlik degil » serenitytheone » seovi » adnan sezgin » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » edwin boekamp » bakara suresi » 22 kisiyle online olmak » sucuklu yumurta yemenin faydalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kiyamet gunu gazete mansetleri » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » istanbul un en guzel semti » ali ibrahim savas » turkiyede ziraat muhendisi olmak » penisin var derdin var » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » hocaya tavir alan ogrenci » halusinasyon » kimse yazmazsa ben yazarim » kucuk kadin » mutlu ol yeter » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » sozlugu karistirmak istemek » 2 ile bolunmeyen tek sayilar