bayiliyorum bunu soylemeye alakasiz yere 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tuvalete gitmeyip alakasiz bir yere isemek
  2. sinemada alakasiz yere gulen futursuz insan
  3. sozluge bayiliyorum
  4. paylasmak lafina bayiliyorum
  5. sarki soylemeye gelmedim
  6. soylemeye dili varmamak
  7. oyumu akp ye verdim ama soylemeye utaniyorum
  8. tekerlemeleri hatasiz soylemeye calismak
  9. bir kiz gecerken sarki soylemeye baslayan abazan
  10. turkce sarkilari ingilizce soylemeye calismak

© 2008 - uludağ sözlük

bayiliyorum bunu soylemeye alakasiz yere başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bayiliyorum bunu soylemeye alakasiz yere ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bayiliyorum bunu soylemeye alakasiz yere nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fx messenger » muratli » erkeginin ayagini yikamayi gurur yapan kadin » sikma canini oksa patlicanini » bayanlarin futbola dair sorulari » okul tuvaletinde sigara icmek » gecen hafta girilen entry » feyyaz kurus » tansu ciller e benzemek icin estetik yaptirmak » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci