bayilirim 

kapat
  1. bir beğeniyi belli etmek için söylenilen ünlem. hatta bunun bir de ateşli olanı var.

-hıyar sever misin?
    +hımmm baylırım
    #3393877 (gone with the shit, 13.05.2008 22:07)
  2. -...
    -BAYILIRIM
    -APTAL MISIN NESiN?
    #3393891 (ParaNtez, 13.05.2008 22:10)

© 2008 - uludağ sözlük

bayilirim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bayilirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bayilirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keneyi gorunce yapilacaklar » pi sayisini 3 e indirecegim » 5 temmuz 2008 ofk grbalj sivasspor maci » ulu chat » artan sicaklarin sozluge olan etkisi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sana yalan bana gercek » erdal sarizeybek » erke erke arastirmalari ve muhendislik a s » kipa 10 yil lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci