bayburt esrafindan yunus dalkilic 

kapat
  1. özlü sözleriyle insani hayretten hayrete düşüren bir o kadar da düşündüren ve aynı zamanda güldürülebilen mana adamı...
    #3680308 (Acz ve fakr, 18.07.2008 01:11)
  2. (bkz: cahile birsey ogretecek kadar bilgili degilim) lafının sahibi olduğu iddia edilen "düşünür". eğer, ne olursan ol yine gel diyen mevlana hazretleri, cahilleri aşağılayan bu arkadaşı duysaydı olanca sukunetini bozar, ağzının payını verirdi.
    #3680373 (david addison, 18.07.2008 01:26)

© 2008 - uludağ sözlük

bayburt esrafindan yunus dalkilic başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bayburt esrafindan yunus dalkilic ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bayburt esrafindan yunus dalkilic nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» robert lee yates » taste in men » shashkin » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » righteous kill » yalardag » sesli dusunuyorum ben » when i get home » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » birincil surec dusunme » concrete jungle » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » ama o benim dinimden degil » bascavusoglu camii » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basligi duzelt » i saw her standing there » tugce becerikli » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » waiting for you » o ruzgar » bopbakan » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin » hipnoz » syme » how i met your mother » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » milla jovovich » zeynep gunay