bayan yazarlar asklarini bir an once itiraf etmeli 

kapat

1. sayilari zaten bir elin parmaklarini gecmeyen sinirli sayidaki kaliteli, bilgili, zeki ve entelektuel yazara karsi hayranlik duyan bayan yazarlarin artik bu gercegi iclerinde tutmayip asklarini onlara haykirmalari yonunde atilmasi gereken adim. franky, ozellikle de o bunu cok istiyor. ee artik soyleyin de kurtulun yahu.

cogu sevgilime karsi sinirlari zorlar derecede asagilik ve onur kirici-kucuk dusurucu tavirlarla karsilik vermisimdir. kotu giyinene "berbat giyiniosun, al su parayi da ustune basina biseyler al!", cirkine "cirkinsin ama yatakta kucuk frankynin hakkini fazlasiyla verdigin icin katlaniyorum" ya da nasil dersiniz cahil ve sunepe olaninaysa "birak bu isleri de egilip kucuk frankynin devasa ve sevimli halleriyle tanis" demekten asla geri kalmam. ee ama benim bu kendine guvenli, istedigini her an elde edip, yazilarini okuyanlari bile bir cirpida kendine hayran birakan biri oldugumu bildikleri icin ayrilan taraf hep ben olmusumdur. sevgi emek mi, sadakat mi ister gibi dumbukce bir sorunun cevabi tabii ki saglikli bir cinsel yasam ve duzenli sevismekten gecer diye daha once yaptigim roportajlardan alintilar mevcut. neyse ya. kime anlatiyorum bunlari. zeka ve bilgi birikimi acisindan karsilastirma yapilamayacak konumlardayiz.

hee, asil sozum bayan yazarlara. bakin. yazdigim herseyi kelime kelime okuyup gunden gune bana olan bagliliginizin arttiginin farkindayim. bu tur aci cekenlere her zaman iki onerim vardir. birincisi, ya bunu acikca frankynin de kabul ettigi ortamlarda cikca dile getirecek ve askinizi haykiracaksiniz, ki su asamada bunu sozlukte yapmanizi istiyor franky ya da neverending story cocuk masali kitabini bastan sona hatim edip ezberleyeceksiniz. ee kitabin neyi anlattigini da ben soylemeyeyim artik. hee, su kadarini soyleyebilirim ki, frankynin yazilarini okuduktan sonra duydugunuz hayranligi unutmaniz icin bir zihin silici sadece.

"franky. bazen ruhumu sana teslim edip gidesim geliyor buralardan." gectigimiz gunlerde samimi bir bayan hayranimdan aldigim simsicak bir mesaj. devamini bekliyorum.
    #2640821 (franky facer, 28.11.2007 21:21)
  2. (bkz: iplenmediğini bile bile götü tavanda olan yazar)
    #2640824 (tanimadinmiben, 28.11.2007 21:22 ~ 21:23)
  3. desteklediğim kampanya. zira, mesaj kutum birer hamburger yeme türündeki yavan mesajlarla dolu. açık olun ya rahat olun. hayret bir şey. *
    #2640831 (kasgarli tost, 28.11.2007 21:24)
  4. (bkz: sevgilisi olanlar belli olsun)
    (bkz: olmayanlara asılalım)
    *

edit : asılan asılabilir, ben daha o kadar düşmedim.
    #2640846 (yoga yapan mistiq kedi, 28.11.2007 21:29 ~ 21:30)
  5. (bkz: sözluk beni cok güldürüyorsun) *
    #2640851 (Seytanin Fisildadiklari, 28.11.2007 21:31)
  6. franky'e "yavrum sana burdan artık kimse bakmaz..." tesellisini vermeme sebep olan başlıktır. bayan yazar güvendiğine aşkını itiraf eder fakat ne yazıktır ki bu kişi franky değildir.*
    #2640864 (ozix, 28.11.2007 21:34)
  7. bayan yazarlarin itiraflarindan haberi olmayan erkek yazarin serzenisi. bayan yazarlarin gercek istekleri icin: (bkz: italya da zirve baskadir zirvesi)
    #2640866 (fabala, 28.11.2007 21:35)
  8. sözlüğün yonja ya benzemesi ihtimali
    #2640877 (spor tutkunu disi, 28.11.2007 21:38)
  9. bayan yazarlarn deşifre olması demekir.
    #2640888 (shinoda, 28.11.2007 21:42)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bayan yazarlar asklarini bir an once itiraf etmeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bayan yazarlar asklarini bir an once itiraf etmeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bayan yazarlar asklarini bir an once itiraf etmeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bayan yazarlar asklarini bir an once itiraf etmeli. Copyrights of the articles are belong to their authors.