bayan yazara kaynak olarak cinsel organ gostermek 

kapat
  1. sanal ortamda ancak multimedia bir ortam sayesinde yapılacak bir eylem. ayrıca bunu yapanın akıl sağlığından şüphe duymak gerekir.
    #3252966 (sen bana bu diyemezsin, 10.04.2008 11:46)
  2. (bkz: hay allah belanı versin)
    #3252980 (gelberiyargelberi, 10.04.2008 11:49)
  3. beyin değil sadece cinsel organ sahibi olan kimsenin yapacağı davranıştır.
    #3252993 (emsalsiz, 10.04.2008 11:54)

© 2008 - uludağ sözlük

bayan yazara kaynak olarak cinsel organ gostermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bayan yazara kaynak olarak cinsel organ gostermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bayan yazara kaynak olarak cinsel organ gostermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » mavi tur » istanbul da yasama vergisi » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » cumartesi tum gun calismak » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » mutlu ol yeter » turk televizyonlarindaki cadili diziler » monaco » cok guzel hareketler bunlar » kimse yazmazsa ben yazarim » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » tovarlak » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » haber sicmak » en iyi ikililer » lenovo » zenci nicki » birol guven in lost senaristi olmasi » can yucel cevirisi » kuantum sifreleme » 1900 efsanesi » ve tanri kadini yaratti » antares alisveris merkezi » bilgi yonetimi onlisans programi » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » avasin » ucuncu dunya savasi guncesi