bayan uuserlara yapilan nickalti yalakaligi 

kapat
  1. biraz önce gözlemlediğim olaydır. bütün o entry sahiplerinden tiksindim. ne pis adamlarmış bunlar böyle.

olay şöyle vuku buldu ki, ozbirimi çekip arınmıştım. ne var ne yok diye bir şeyler okurken gayet saçma bir entry okudum. kim yazmış bunu şeklinde yazan kişiye tıkladığımda gözlerim yerlerinden fır etti.

bu kadar saçma entry giren birine ne methiyeler düzülmüş. yok şöyle iyi yok böyle iyi. aman da aman fıstığım badişim cancağızım. ben mi yanlış okuyordum, yoksa bu sözlük için fazla mıydım anlamadım. zira okuduğum entry gayet salakçaydı ve bu ismini vermek istemediğim dişi uuserin bütün entryleri böyleydi buna rağmen nickaltına yazılan 213 entry de aman da aman ne güzel yazıyor aynı suratı gibi şeklindeydi. ironi mi yapıyorsunuz diyorum.

daha sonra olayı s teksoy gibi inceledim ve sizden bir kez daha iğrendim. zira bütün bayan usuelere ayrım gözetmeden aynı şekilde davranılmış. ne çıkarcı adamlarsınız ne iş bilen insanlarsınız öyle siz.

sözlüğü adeta kaldıraç niyetine kullanıyorsunuz..
    #3603501 (yajaka, 01.07.2008 02:45)
  2. nickaltindan yavşayan bünyelere taviz veren bayan yazarların pek olmayacağını düşünmek istemekle beraber, kınanılası yalakalık. haa hoşuna gider karşı tarafında, mutluluklar dileriz.
    #3603524 (dunyanin en mutevazi adami, 01.07.2008 02:53)
  3. Bayan yazarlara yavsayan ve basarisiz olan bünyenin söylemidir. Sözlükte bayan yazar tanidiginiz vardir veya sözlük vasitasiyla tanisilmistir. Her iyi arkada$ gibi $akala$ilir. Mesela ben peceteye recete yazan doktor'a : "visshh yavrum" deyince bir sey olmuyorda, yagmurda islanan kedi yavrusuna : "seviyorum seni sipa" yazinca yavsak oluyorum? Anlami$ degilim.
    #3603550 (iktidarsiz jigolo, 01.07.2008 03:01)
  4. abazanlık göstergesidir. Abazan değilim diyen olursa alnını karışlarım.

Ayrıca bayan uuser'leri bi denk getirirlerse iyi edecek olan bay uuser'lerin ön sevişme aktivitesi olarak da tanımlanabilir.
    #3604486 (KIZILMASKE, 01.07.2008 12:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bayan uuserlara yapilan nickalti yalakaligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bayan uuserlara yapilan nickalti yalakaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bayan uuserlara yapilan nickalti yalakaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bayan uuserlara yapilan nickalti yalakaligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » sozlukle ilgili istekler » muhammed ali » zambiya » bilkent universitesi » poisonx » bes kurus para ustu alirken yasanan tedirginlik » karnelerin yaninda verilen notlar » zbh » sacini kirmiziya boyayan kizlar » ilk bilen siz olun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ege28 » biatch » gulsuna korur » cem yilmaz dvd sinden boot almaya calisan pc » kendini yikmak » boluculerle kurtleri bir sanan zihniyet » satilik medya » yazar sevgililerin nick alti entry girmemesi » aranmak » estranged