bayan kuaforune giden uzun sacli erkek 


kapat
  1. yıllarca özene bezene uzattığı saçlarının kaderini, saçı üç numaraya vurmaktan başka bir şey bilmeyen erkek kuaförlerinin eline teslim etmeyen erkeklerdir.

    çünkü bayan kuaförleri uzun saç konusunda daha deneyimlidir. makinayı alıp saça direk girişmezler. efendice ne istediğinizi anlayana kadar sorarlar. erkek kuaförleri gibi sizi görünce kendince "bu dallamaya üç numara iyi gider. zaten hıyara benziyo birazda soyulmuş hıyara benzesin lavuk" diyip siz ne derseniz deyin saçınızı üç numaraya vurmazlar.
    utanmayınız saçınız uzunsa bayan kuaförlerini tercih ediniz.

    ayrıca şunu söylemezsem içimde patlar:
    erkek kuaförleri sözüm size; saçın içine ettiniz allahsızlar.*
    (amoresperros, 20.05.2007 00:08 ~ 00:09)
  2. en asil duygunun insanıdır. şöyle ki; bayan kuaförleri uzun saçı erkek kuaförlerinden daha iyi kesmektedirler. yapılması gereken ise dükkan kapanmadan 5 dakka önce kuaföre dalmaktır.
    (filleri kurtaran adam, 20.05.2007 00:13)
  3. saçını düzgün kesen berber bulma umudu kalmamış adamdır. Kaygılarında haksız sayılmazlar, sonuçta işi yapan adam "Kırıklar alınacak" dendiğinde alık alık bakar; lakin berberler arasında aklını kullanana denk gelinirse, bayan kuaföründen daha fazla memnuniyet de söz konusu olabilir.
    (kelkeshoze, 20.05.2007 00:56)
  4. 6 yıl nice sıkıntıya tasaya katlanarak uzattığım saçlarımı kestirmek için girdiğim, hiçbir bayan kuaförünün kesmemesiyle beni göt gibi ortada bırakan durumdur. nedense dükkana erkek girdiğini görünce biran şaşırıp, erkeklere hizmet vermiyoruz dedikleri görülmüştür. sonuçta iyi bir erkek kuaförü bulunup saçlar kestirilmiştir. *
    (tornado of souls, 08.05.2008 21:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cassio de souza soares lincoln » 11 mayis 2008 antalyaspor istanbulspor maci » esra erol » ah » jolenin sadece ortadogulu genclere ozgu olmasi » sevis elim » dumanlimusti » trakya sivesi » final dergisi dershaneleri » recep tayyip erdogan stadi » guler duman » desperado » fare » sevgiliyle tartismak » nirvana agda salonu » galatasaray in bilincsiz sampiyonluk kutlamalari » selamunhello » arude50 » ben eksideyken » aleykumwelcome » yolkart » erkeklerden igrenme nedenleri » nokia 8110 » uludag sozluk hakkinda ne dediler » sozlukten kiz dusurme teknikleri » kurmak » valery meladze » fenerbahce yenilince biz de yenilmis sayildik » yataktan kalkip corbaciya gitmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa