bayan hakemin bunyede yarattigi gerginlik 

kapat
  1. bayanların yanında nazik olma geleneğinden kaynaklanan gerginliktir. tabi ki erkek futbolcular içindir sözlerim.

küfredemezsin bi kere. hakeme dokunamazsın. neme lazım yere tüküremezsin. servet sümküremez, utanır.

bir de şu var:

- hoca ya nası vermezsin o penaltıyı?
    - kız olsam verirdim.
    - eeüüü...
    #4254353 (aybars lebib, 20.11.2008 01:08)
  2. - ne var recep, niye kalkmıyor bu?
    + bak neriman... sanırım bu senin mesleğinle ilgili...
    - aaa? ne var ayol? hakem olmam seni neden rahatsız ediyor?
    + yani nası desem... sanki... seni siksem kendimi aktif eşcinsel gibi hissedicem.
    - niyeeeee amaaaaaa?
    + malum, ben çocukluğumdan beri maçlarda hakeme "ibne hakem" diye bağırmış bir insanım...
    - hmmm...
    + ee?
    - dur ben onu kaldırmanın bi yolunu bulurum şimdi.
    + ne gibi?
    - bak şimdi fantazi yapıcaz, ben hakemim sen yan hakemsin, rakibin en ilerdeki oyuncusu topa defansın son adamından daha yakın. naapıyosun bakiim?
    - hemen ofsayt bayrağını kald... aaa... kalktı bile! süper, domal!
    #4254393 (filmkolix, 20.11.2008 01:21 ~ 01:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bayan hakemin bunyede yarattigi gerginlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bayan hakemin bunyede yarattigi gerginlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bayan hakemin bunyede yarattigi gerginlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bayan hakemin bunyede yarattigi gerginlik. Copyrights of the articles are belong to their authors.