baya bi takmis kafaya yasini anacim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni ozleyin anacim
  2. baya
  3. zoubeir baya
  4. baya kasmissin
  5. hadi ozleyin beni anacim baayyyy
  6. takmis yazar
  7. yasini gostermemek
  8. 60 yasini gorememek
  9. sarkilara takmis yazarlar
  10. turbanlilara takmis insanlar

© 2008 - uludağ sözlük

baya bi takmis kafaya yasini anacim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baya bi takmis kafaya yasini anacim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baya bi takmis kafaya yasini anacim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ideal kiz » baba parasiyla hava atmak » daracik giyinen turbanli kiz » salvador dali » mystiquewarrior » pseudologia phantastica » sergen yalcin » ofidofobi » duygusal birliktelik olmadan cinsel iliski » ketoral sampuan » universiteye alinmayan turbanlilar » bulent ozdemir » bir cift turna » carmageddon apocalypse now » obtundasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran entryler » le porta » bye yerine by diyen msn insani » tatar mp3 indirir mi ey ogul » ultraslan » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » ekonometri » sikinti » zenobia » faroe adalari » bettyboo » teksir kagidi » prozopagnozi » tip fakultesi ogrencisiyim