bay yanlis 

kapat
  1. bengu'nün taktik albümünden bir şarkı...ikinci*** klip için ideal gibi gözüküyor.

sözlerini de yazayım tam olsun:

Böylesi daha iyi oldu
    Doğrusu buymuş ikimiz için
    Cümle alem duydu,
    Ararım kalan eşyalar için

Bundan böyle peşimde dolaşıp
    Kapatma kısmetlerimi...
    Sen git başkalarına yuttur
    Çocukça nispetlerini...

Bitti artık bay yanlış
    Benim içim zaten yanmış
    Geç de olsa doğrusu bu
    Kabul et ya da etme, bu sana kalmış
    #2010227 (atan alir spor, 25.07.2007 22:17)
  2. herkesin hayatında olmuştur bay/bayan yanlış. güzel bir bengü şarkısıdır.ancak şarkıdaki '' dııt bay yanlış '' kısmı ne demek istemektedir anlaşılmaz.
    #2465783 (mersa, 13.10.2007 19:35)
  3. dolaylı yoldan sevgiliye küfreden şarkılardan birisidir.
    #2679497 (kursunkalem, 09.12.2007 13:51)

© 2008 - uludağ sözlük

bay yanlis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bay yanlis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bay yanlis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece ve muzik » dokunmaktan korkmayan kadinlarin sevgilisi » make your own kind of music » tarasconlu tatarin » neredesin firuze replikleri » cabuk gel annem » sigara icerek kosu yapmak » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » yerdeki kola kutusunu metrelerce itekleyen kisi » clyde drexler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci