bay bay kuzum 

kapat
  1. berksanın yeni şarkısı.
    sözleri:

ele avuca sigmayan o kalbi durdum yoruldum
    yillar var ki zincirledim delidolu gururum
    yildizli katire laik uyumumu anladin
    ama uzgunum cok gec oldu

hadi bay bay kuzum gidiyorum

yanagin gamze olsa
    gozlerin yildiz olsa
    kucagina gul dolsa
    bay bay kuzum gidiyorum

unutum gunlerimi
    kuruttum dunlerimi
    yaktim gemilerimi
    bay bay kuzum gidiyorum
    (bi sus, 08.08.2007 23:31 ~ 23:32)
  2. böyle şarkı mı olur dediğim şarkı.*
    (espressivo, 08.08.2007 23:33 ~ 23:38)
  3. (bkz: laik değil layık o bi kere)
    (peceteye recete yazan doktor, 08.08.2007 23:38)
  4. yeşilçam filmlerinde kullanılan sözcükten türetilen berksan şarkısı. bir örnek: - neden beni aramadın kuzum. - aramaya inandım mamafih bulamadım. bu şarkıyı yazan çok film seyrediyor galiba hadi bay bay kuzum.
    (brkarsy, 08.08.2007 23:48)
  5. çok pis dilime takılmış şarkımsı şeydir. annemle telefonda konuşurken kapatırken bay bay kuzum dediğimi yakaladığım an farkına vardım gerçeğin..
    (bkz: sprite tan acımasız gerçekler)
    (monsta, 03.09.2007 07:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cecilia bartoli » jean paul sartre » ne yaptin sen yegen yav » sylvia saint » on derste anadolu rock » cihan kilic » benn » text adventure » sozlukteki sevisme cilginligi » 303 » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » naim suleymanoglu nun alnina dusen saclari » gul ki sevgilim » paranin getirdigi huzursuzluk » feuer frei » kemalpasa nin tarihi eserleri » camiye giden solcu » sebastian frey » entry » bez bebek » ahmet cakar » zina eden maymun » munferit » russian institute » tanri ile allah arasindaki fark » edirne nin tarihi eserleri » pilava ketcap sikmak » zegna » celebrity a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa