bavul topluyorum 

kapat
  1. tatile gidemeyenleri üzen ve hatta kahreden kişi söylemidir. x kişisi tatile gidemez fakat y kişisi tatile gider ve üstüne de bu cümleyi kurar. o an ege sahilleri aklınıza gelir, hafif rüzgar yüzünüze çarpar gibi olur. ama halbuki o hafif rüzgarla beraber gelen titreme msn'den geliyordur.

edit : başlık başıma kalmış.
    #1746751 (muhasebeye giris, 09.06.2007 23:58 ~ 11.06.2007 13:29)

© 2008 - uludağ sözlük

bavul topluyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bavul topluyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bavul topluyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akilsiz kasabin gerisine kacar masadi » gorsel uzamsal zeka » huzun » devilscry » wfo » jester script transfigured » gizli dosya ve klasorleri goster » tales of ithiria » sevgiliye msn sifresini vermek » paul scholes a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games