batmak 

kapat
  1. Bir sıvının üstündeyken içine gömülmek*, iflas etmek, king'de cezaların mutlak değer toplamınınkozların toplamından büyük olması.
    #455813 (redwinemania, 24.07.2006 15:02)
  2. batak oynarken gaza gelmenin kaçınılmaz sonucu.
    #628188 (the kene, 12.09.2006 14:19)

© 2008 - uludağ sözlük

batmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. batmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu batmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni ele sevirem ki » bir kadin ne ister » cska sofya » pred dozhdot » wikimania 2006 » dostum sana eksi veren bendim az once » yilmaz aslanturk » intel soccer challenge » time is running out » can sikintisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci