batan gunes 

kapat
  1. bir ferdi tayfur şarkısı, aynı zamanda da filmi. sözlerini de yazayımda tam olsun.

Batan güneş beni de al
    Dönmem artık bu yerlere
    Felek sanki inat etmiş
    Bütün kastı sevenlere
    Ben şimdi sensiz kaldım
    Bağrıma taş basacağım
    Benim sevgim gerçek sevgi
    Ölsem de seveceğim
    Şu üç günlük dünyada
    Çok görüldü sevgimiz
    Mutluluğa giden yolu
    Kapadı kaderimiz
    #976510 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 10.12.2006 15:02)
  2. romantizm.
    #976538 (yesimaskin, 10.12.2006 15:09)
  3. bilmeyene ferdici denmeyen şarkı.
    #982207 (darkness nights, 11.12.2006 19:38)
  4. bir de (bkz: deniz ve mehtap) diyelim bir de 70 lik raki acalım tamam olsun,bizi oraya gömsünler efendim,bu günes sahsa özel değil hepimizin..
    #3383579 (yosun, 11.05.2008 15:07)
  5. Batan Güneş 1962 italya-Fransa ortak yapımı bir filmdir. Özgün adı L'Eclisse dir. Bir Raymond ve Robert Hakim yapımı olan filmi Michelangelo Antonioni yönetmiş, başrollerinde Alain Delon ve Monica Vitti oynamışlardır.
    #3552935 (meraklikedi, 18.06.2008 09:50)

© 2008 - uludağ sözlük

batan gunes başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. batan gunes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu batan gunes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selam ben allah » yol hikayeleri » marion » ergenekon un akp ye muhalif olanlari hedeflemesi » shakira » sozlukteki herkesin nefis birer ayarci olmasi » 0 5 uc » amastris antik kenti » hem zengin hem mal olan kiz » suyun ticarilesmesine hayir platformu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci