batak game center 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. batak
  2. batak federasyonu
  3. gommeli batak
  4. esli batak
  5. kanli batak
  6. batak diyaloglari
  7. ihaleli batak
  8. batak cullugu
  9. batak evleri
  10. baba ile batak oynamak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ders calisma programi » galata kulesi » dertler benim olsun » kardes turkuler » iyi geceler sozluk » yalniz » styx » igrenc basliklar » cimri birinden borc para istemek » kemal unakitan in vaftiz cocugu olmak » arjen robben » her sikim hiyar diyene bir avuc tuzla gitmek » otobuste sikisip coluga cocuga karismak » anadolu universitesi » golgelerin gucu adina » rus ruleti » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » alaturka solist » derste uyuyan hoca » aforizmalar » burak bora anadolu lisesi » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » finnegans wake » 34 du 0245 plakali metalik gri fiat palio » karanfil » tuvalette entry girmek » uludag timsahlar » intel core2 quad q9300 » hayati tespitler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa