bastim oley bastim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaraya tuz bastim
  2. ben bastim olmadi
  3. abo boka bastim
  4. tolga abi ben bastim
  5. dugmeye bastim
  6. bastim eksiyi bastim eksiyi
  7. sifonu bastim gitti
  8. bastim asmanin dalina
  9. bastim da kirildi igdenin dali
  10. tusa bastim dunyayi yaktim

© 2008 - uludağ sözlük

bastim oley bastim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bastim oley bastim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bastim oley bastim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yurume » sermayenin ulusal kokeninin oldugu gercegi » yaran dilenci diyaloglari » tatar mp3 indirir mi ey ogul » memati bas kafamiza sik » siyasetin insani yozlastirmasi » matruska gibisin » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » obsedor » askim coraplarin da islandi mi » sahe bedo » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » youtube vs akp » tasima turklerle degirmen donmez » universiteye alinmayan turbanlilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben kimim » yesil isik » hiperkinezi » divisio » sensoryum » ayabakan » engizek kartali » karin » gimp » deliryum » yeni bir yol gerek » eski sevgilinin aramamasi » yetersiz tatar » astereognozi » ask