bastan yarat 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni bastan yarat
  2. tanrim beni bastan yarat
  3. doktor karimi bastan yarat
  4. yarat ey sanatci
  5. parayi yarat
  6. yarat butonu
  7. kendi dinini kendin yarat
  8. say bastan
  9. sil bastan
  10. sag bastan say

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» so long and thanks for all the fish » i shall lead you shall follow » in tune » chivas regal » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » professional » semsi yastiman » yetkin dikinciler » kralicenin laikler kizmasin diye acik giyinmesi » isledigi cinayete pasta susu veren insan » sigara dumaniyla dolu odanin penceresini acmak » cenk erdem » anti aliasing » liberal olan uuserlar » hops islak mendil » fransiz kadinlari » josh holloway » amon amarth » devrimci » beyin engelli » profesyonel askerlik » dunyanin sokaklari » hekimhan in tarihi eserleri » the mist » arap » acun ilicali » converse giyip ayaklari kokan kizlar » oyuncakdunya » motorla ucan ilk insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa