bastan cikarmak 

kapat
  1. efendi bir insanın aklını çelecek davranışlarda bulunarak, olumsuz bir davranışa girmesini sağlamak.
    #67142 (july4th, 15.02.2006 01:13)
  2. -offf gelinliğimin fermuarı sıkışmış
    -dayanamıyom necla napcaz
    -bastan cikarmak lazım
    -yavrum benim,bitanem
    -ahmet hem salaksın, hem zengin. iyi oldu evlendiğimiz...
    #118471 (karga, 17.03.2006 13:19)
  3. başa takılı olan şeyin çıkarılmasıdır
    başlar çok çeşide ayrılır
    #118532 (fallopi(ı)tüpü, 17.03.2006 13:56)
  4. kotu arkadas kurbani olmak olayında en çok yaşanan, her türlü yoldan saptırma eylemi.
    #256314 (asiti kaçmış kola, 18.05.2006 12:36)
  5. kelimelerin çıplak anlamlarına takılıp kalmış bir komplo teorisyeni olarak etimolojik açıdan yaklaşmak istiyorum efenim ben bu mevzua. cinsiyetim hasebiyle bir erkeği baştan çıkarmak üzerinde duracağım, ki zaten tersi mümkün değildir. (dekolte ve bil-umum fetiş malzemesi kullanarak erkeğin altbaşını çıkarmak bu entryde göz ardı edildi)

kukusu* ve memesinden başka şeyleri de olduğuna kendini inandırmış kadın, anlaşılabilir bir dürtüyle bu zenginliklerinin farkedilmesini ister, istesin hakkıdır. Hepimiz o yüzden buradayız. Yazılar yazacağız, başkaları hayran olacak, hippotalamusun hemen altında bir yerimiz orgazm olacak, budur. ("değil" diyenle konuşmuyorum) şimdi bunu böyle yazınca "teşhircilik efenim bu, daha ilk paragrafta dekolte demişiniz, aynı şey" diyecekler var biliyorum. Doğrudur. (buna cevap veremiyorum)

bu kadını bu eyleme iten kıskançlıktır, başka şey değil. Yazıların içine saklanmış pırıltılı beyin azgınıdır. içi dolu bir baş* bulmuştur ve gücünü sınamak ister. (Cesaret şart) O adamı, o baştan çıkarmak ister, onu etkileyebileceğini gördüğünde yaşadığı tatmin yanında g noktasina duraksız baskı yapılmasının esamesi okunmaz.

Hayranlıkla takip ettiğiniz o baş'ı bir kez şaşırtabilince diğer baş da cazibe merkezine dönüşebilir. Dönüşsün, iyidir. Hem kimbilir belki de daha girişte söz verdiğim üzere etimolojik olarak sözü edilen asıl baş budur. O baştan da bir şeyler çıkınca tatmin gerçek anlamını bulur.
    #677159 (CATY Blake, 29.09.2006 15:16 ~ 30.09.2006 00:25)
  6. ingilizce de; to corrupt,almanca da;verführen,fransızca da seduire,italyanca da;sedurre sözcüklerine karşılık gelen,görüldüğü üzere her dilde ve her toplumda içeriksel ve fiziksel olarak varolan eylemdir,daha ne denir..
    #677335 (spartakus, 29.09.2006 15:59)
  7. tuhaf bir gurur bizi yalnızca ötekine sahip olmaya değil,
    onun sırrını zorla elde etmeye, onun için yalnızca 'sevgili' değil
    kaçınılmaz biri de olmaya iter.
    ötekinin yaşamını perde arkasından yöneten kişi rolü oynamak.
    önce insanların yaşamının şansa kalmış, anlamı olmayan, hiçbir yere
    gitmeyen ve bu nedenlede büyüleyici olan rastlantısal bir güzergah olduğu
    düşüncesiyle insanları rasgele sokakta, kısa, gelişigüzel aralıklarla izlemek.
    ancak onlar farkında olmadan onları izlerken var olursunuz;
    gerçekte haberiniz olmadan ''kendi izinizi sürersiniz''.
    yani ne ötekinin yaşamını ne nereye gittiğini bulmak içindir bu;
    bilinmeyenin peşindeki bir sürüklenme de değildir.
    farkında olmayan ötekinin aynasında ''kendi kendinizi baştan çıkarırsınız''.**
    #1854272 (meister writer, 02.07.2007 19:35 ~ 19:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bastan cikarmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bastan cikarmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bastan cikarmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bastan cikarmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » kanye » seovi nin bayan cikmasi » solun ne istedigini degil ne istemedigini bilmesi » george hill » yazamaz » defne joy foster » vize haftasindaki ogrenci psikolojisi » excel in puf noktalari » sefokrat » malik aksel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » turkiye deki alevi sayisi » shels » hulagu han » hakan sukur un trt ye yorumcu olmasi » sol frameye musallat olan cin » give in » hayatimizi kolaylastiracak formuller » oss den ilk cikan kisiyle veli diyaloglari » maintain » entry ve nick uyumu