basta turban popoda tanga 

kapat
  1. yaman çelişki. kadıköy'de yürüyorum kafamda bir milyon düşünce. hesap yapıyorum, iş ile ilgili raporlar dönüyor beynimde felan - bu arada beynim var dikkat ettiyseniz-.

kafamı bir kaldırdım önümde bir hatun yürüyor. aşağıdan bakmaya başladım bembeyaz pantolon var. tabi gözler doğal olarak direk göte yazdı. lan bir baktım siyah işlemi tanga resmen pantolonun o kısmından daha baskın. aynı anda kafasındaki türbanı görünce yuhh lan! dedim. sonra türbana karşı çıkanlar bunlar gibi organiklerin yüzünden karşı çıkıyor, gerçekten inançları ve düşünceleri nedeniyle türban takanlarda bu yüzden mağdur ediliyor diye geçti aklımdan.

lanet ettim bu teşhirci organiğe.
    #4090976 (reqius, 15.10.2008 12:41 ~ 19.10.2008 01:19)
  2. (bkz: fantazide sınır tanımamak)
    #4090980 (ethembaki, 15.10.2008 12:42)
  3. (bkz: gözlerin doğal olarak göte kayması)
    #4090991 (ethembaki, 15.10.2008 12:45 ~ 12:48)
  4. yaman çelişki. kadıköy'de yürüyorum kafamda bir milyon düşünce. hasap yapıyorum, bin tilki dolaşıyor beynimde.

kafamı kaldırdım önümde türbanlı, fakat türbanlı diye hayatı kendine işkence haline getirmemiş bir hatun. direkt göte kitlendim tabii. nasıl olur da götünü örtecek çarşaf tarzı bir şey giymezdi? başımıza taş yağacaktı. önümden yürüdüğü sürece kafamdaki düşünceleri bir kenara bırakıp götünü inceledim hatunun. neler geçmedi ki aklımdan?

sonra lanet ettim abazanlığıma.
    #4091016 (mevta, 15.10.2008 12:52)
  5. ikilemde kalmış garip kız modeli.
    #4091048 (Shizofren, 15.10.2008 12:59)
  6. uludag sozluk adult hikayeler bolumu nun tez zamanda oluşturulması gerektiğine işarettir.
    #4091086 (Bienvenido, 15.10.2008 13:11)
  7. akla şu dizeleri getirmiştir:

lacosteden gömlek
    berburdan montlar
    hep ayaklarda
    davidson botlar

caddede kızlar
    hep karizmalar
    bizde para yok
    kaldık biz bekar
    #4091094 (notrinova, 15.10.2008 13:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

basta turban popoda tanga başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basta turban popoda tanga ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basta turban popoda tanga nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basta turban popoda tanga. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » ybsg denilesi kizlar » karamel88 » ask » azrail e soylenecek sozler » musteriye agiz burun dalma istegi » carmadon » eku » orduspor » diego alfredo lugano moreno » engin ardic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » rapid wien » sefa sirmen » andoloz corbasi » butun kadinlari ayni sanmak » sinifa giren kizlardan gelen sampuan kokusu » irfan yatar » ihlas risalesi » sahibinin sesi » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » hani lan dort cekirdekli quad core server