basliklarin yarisinin ayni seyi anlatmasi 

kapat

1. *
    açılan başlıkların çoğunun aynı şeyleri anlatması durumudur.
    (bkz: uktemi dolduruyorum reytingi mi alıyorum)
    #501775 (tmr tr, 05.08.2006 16:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

basliklarin yarisinin ayni seyi anlatmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basliklarin yarisinin ayni seyi anlatmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basliklarin yarisinin ayni seyi anlatmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basliklarin yarisinin ayni seyi anlatmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » engin ardic » enderun sevgiler » sevgilisiyle mesajlasan erkek iktidarsizdir » okyanus altindaki fiber optik kablolar » sozlukten sevgiliye askini haykirmak » entry ve nick uyumu » cinlerden korunma yollari » bir turlu bulamadigim buton » raki » nickinmivarderdinvar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » feniletilamin » gosterdigi guzel kiza bakinca kizan sevgili » tanju colak » bastankara » dominic purcell » kerhanedeki kadinlara komur yardimi » corbayi hopurdeterek icmek » mutluluk » alessandro algardi » besinci nesil celebrityler