basliklari gereksiz bulan yazar 

kapat
  1. baskasının dusuncesini begenmeyip kendini kasıp da zorla kelimeler ureten yazar modeli. elestirisel yonu yoktur, duzdur bu insanlar. yazıktır gunahtır...
    #523753 (darkerway, 10.08.2006 22:40)
  2. (bkz: başlıksız yazmaya kalkan yazar modeli)
    (bkz: model model yazarlar)
    #523765 (kiraze, 10.08.2006 22:43 ~ 22:44)
  3. eleştiren fakat çözüm bulamayan yazar.
    #1527216 (bahtsiz medeni, 14.04.2007 20:03)
  4. (bkz: gereksiz gordugu basliga entry yazan yuzsuz yazar)
    #1527293 (psychofobia, 14.04.2007 20:25)
  5. - basliklari gereksiz bulan yazar sen misin?
    - evet benim.
    - bizimle merkeze kadar geliyorsun.
    - neden peki?
    - sapka imalatcilari ve saticilari fedarasyonu seni sikayet etmiş. hakkında tatbikat var.
    #1527317 (mulayim, 14.04.2007 20:32)
  6. ota boka başlık açılınca bunları gereksiz bulur. bir de anket filan açmarsanız yine gereksiz bulur başlıkları. bilmem anlatabildim mi?
    #1527334 (bahdeniz, 14.04.2007 20:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

basliklari gereksiz bulan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basliklari gereksiz bulan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basliklari gereksiz bulan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basliklari gereksiz bulan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » sol » sivas 93 » morpheus » aytac durak » fake fake diye nicesine atladim » panzerkampf » tum formulleri guzel olan bim adami » aytug » turban takmadan cennete gidecegini sanan insan » nickinmivarderdinvar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bluevelve » superkahramanlar musluman olsa idi olacaklar » chris paul » star wars » andorex » kadifeden kesesi » cinler » belki » john james audubon » bir bok anlasilmayan filmler